Like Stad & Natuur Almere
Stad & Natuur
16°C

Het laatste nieuws

Berenklauwen uit het bos!

2 juli 2020 - Een update van de beren-bestrijding in het Vroege Vogelbos. Dankzij de inzet van onze schapen en hardwerkende vrijwilligers zijn ze dit voorjaar weer in toom gehouden.
lees het gehele artikel

Jaarverslag 2019 online

1 juli 2020 - In het jaarverslag 2019 blikken we terug op een bijzonder jaar: ons jubileumjaar. Lees het jaarverslag of bekijk het filmpje.
lees het gehele artikel

Zomervakantie bij Stad & Natuur op de Kemphaan

1 juli 2020 - In de zomervakantie staan griezelbeestjes in de spotlight bij Stad & Natuur met een leuke speurtocht en elke donderdag een workshop rond het thema!
lees het gehele artikel

Flevoland lanceert top 6 voedseleducatie voor basisonderwijs

26 juni 2020 - Veel kinderen en hun ouders weten niet waar hun voedsel vandaan komt en waarom gezond eten belangrijk is. Basisscholen zijn een fantastische plek om kinderen actief in contact te brengen met gezond eten, bijvoorbeeld door paddenstoelen te kweken,…
lees het gehele artikel

Nieuw terras en natuurkiosk voor natuurbelevingcentrum

23 juni 2020 - Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders is uitgebreid met een tijdelijke terrasfunctie. Hiermee kan Paviljoen de Oostvaarders, het groene restaurant van het natuurbelevingcentrum, de komende tijd meer bezoekers optimaal bedienen met eten en drinken.
lees het gehele artikel