Dino-zomerfestival online kaartverkoop

De hele zomervakantie staat Stad & Natuur op de Kemphaan in Almere al in het teken van Dino's en dit is een groot succes gebleken! Ruim duizend ouders, opa's en oma's en kinderen bezochten de dino-tentoonstelling, zochten met een speurtocht Dino Valentino in het bos of deden mee aan de uitverkochte workshops. Maar daar komt nu een knallend einde aan! Op woensdag 30 en donderdag 31 augustus kun je voor de laatste keer genieten van alle Dino's tijdens het Zomerfestival! Naast de tentoonstelling en de speurtocht, kun je deze middagen meedoen met workshops en oog in oog komen te staan met een bewegende T-Rex! Vanwege de grote belangstelling de afgelopen tijd heeft Stad & Natuur besloten de kaarten voor de workshops online in de voorverkoop te doen, voor 30 augustus klik hier en voor 31 augustus klik hier.

De Kemphaan is de hele zomer al overgenomen door de Dino's. Als daverende afsluiting van de Dino-Zomer is er het Dino-zomerfestival. Dat wil je niet missen want daar ontmoet je namelijk de bewegende T-Rex! Op de website staat een overzicht van de verschillende workshops waaruit gekozen kan worden. Je kruipt onder andere in de huid van een dino-opgraver, een paleontoloog en voert zelf een opgraving uit met Mad Science. Of je bouwt met Erik Fakkeldij mee aan een megadino, die de Kemphaan nog lange tijd onveilig zal maken! Bij Joost van de Oerz Foodtruck maak je je eigen dino om op te eten! En met Elly van de Kunstbus ga je een stoere dino knutselen. Bij Wanda ga je dino's solderen (8-12 jaar) en je kan een dino ei schilderen. Je mag ook een stokbroodje bakken met Coen.

Elke workshop wordt gegeven om 13.00 en 14.30 uur, het stokbroodje bakken wordt 3 keer gedaan vanaf 16 uur. Je kunt dus maximaal twee workshops doen. Tussen de workshops door is er tijd om het hindernissenparcours af te leggen of lekker met water te spelen! De dinotentoonstelling en de dinospeurtocht zijn doorlopend op eigen gelegenheid te bezoeken. De workshops kosten € 2,50 per stuk. Stokbroodje bakken kost €1,00. Overgebleven kaartjes voor de workrshops worden ter plekke verkocht voor €3,00. Ook de dino-speurtocht is online te koop, ter plekke zijn enkele exemplaren beschikbaar maar om teleurstellingen te voorkomen raden we aan die te downloaden. De hindernisbaan, dinotentoonstelling, t-rex en spelen met water zijn gratis, hier kun je geen plekje voor reserveren en gaat op basis van beschikbaarheid.

De workshops vinden plaats in en rond het gebouw van Stad & Natuur, Kemphaanstraat 1. Reserveren kan via de activiteitenkalender op onze website