Restaurant weer geopend!

Centraal gelegen op het stadslandgoed de Kemhaan, in het hoodfgebouw kunt u het restaurant vinden. Dubbel-Op De Kemphaan heeft 120 zitplaatsen, 2 terrassen,  kleurplaten, stoelverhogers, kinderstoelen, kinderbestek en is rolstoel toegankelijk. Ook is er 60+voordeel en een eigen Dubbel-Op Pannenkoekenpas.

Van 11.00 uur tot 15.30 uur hanteert het restaurant de lunchkaart met crêpes, broodbuffet, soep, een heerlijk kopje koffie/thee met iets lekkers of een borrel met een boeren borrelhap. Vanaf 16.00 uur  vindt u in het pannenkoekenrestaurant een unieke concept, onbeperkt zelf uw pannenkoeken samenstellen voor een vaste prijs. U heeft vooraf een keuze uit twee soorten soep en als dessert een ijsje. Naast de pannenkoek heeft u keuze uit pasta’s, patat en poffertjes. Maar ook kipkluifjes, knakworstjes, gehaktballetjes en warme topping zitten in de mogelijkheden.
Er is een menukaart maar een receptenboek waar u ideeën op doet om uw pannenkoek samen te stellen.

In verband met de unieke formule zijn honden binnen niet welkom ( wel herkenbare geleidehonden). Honden zijn welkom op het terras en er zijn benches op het overdekte terras aanwezig.

Adres:
Pannenkoekenrestaurant Dubbel-Op
Kemphaanpad 8
1358 AC Almere
036 5309977
dubbelop@planet.nl
www.dubbel-op.nl