Like Stad & Natuur Almere

De Kemphaan

Modderrun voor tweede jaar op Stadslandgoed de Kemphaan

17 augustus 2018

In 2017 was de Modderrun een groot succes! Meer dan 2000 deelnemers deden mee met het obstakel parcours, vol met modderbakken, het betere klim- en klauter werk en genoeg waterpartijen om je doorheen te worstelen. Dit jaar komt de Modderrun terug op Stadslandgoed de Kemphaan van 5 t/m 7 oktober! Tickets voor de Modderrun zijn te koop t/m 3 september dus wees er snel bij.

Op vrijdag 5 oktober is het de beurt aan schoolklassen op de 3 km! Leerlingen van groep 6 t/m 8 en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs gaan met hun klas de uitdaging aan om samen over de finish te komen! Boek tickets voor je klas hier!  Als de schoolklassen weg zijn is het de beurt aan de bedrijven om zich van hun sportiefste kant te laten zien! Deze unieke teambuilding op de 6 of 9 km is het uitstekende uitje om met collega’s te ondernemen. Naderhand staat er een heerlijke BBQ klaar bij Dubbel-Op! Klik hier voor meer informatie!

Op zaterdag 6 oktober wordt het pas echt sportief. Op de 6, 9 of 12 km gaan (jong)volwassenen de uitdagingen aan in de stadsbossen van het Almeerderhout! Na een sportieve warming-up van Milton klimmen de deelnemers een flinke muur over waarna het rennen zal beginnen! Op het parcours van 12 km staan er 20 obstakels waar je samen overheen moet komen. Ga de uitdaging aan! Koop hier je tickets nu!

Zondag 7 oktober is traditiegetrouw de dag dat gezinnen met kinderen t/m 12 jaar mee doen aan de run van 3 km met verschillende obstakels. Als gezin ga je samen de uitdaging aan op dit leuke parcours. Ook hier is er natuurlijk een warming-up van Milton om je klaar te maken voor de start. Ook deelnemen? Koop dan hier je tickets. Ook G-sporters krijgen deze ochtend de mogelijkheid om deel te nemen in hun eigen startvak! G-sporters bestellen hier hun ticket!

Meer informatie over de Modderrun? Bekijk hier onze nieuwsbrief en meld je aan door te klikken op 'subscribe'.