Like Stad & Natuur Almere

De Oostvaarders

Het laatste nieuws

Crossen door de Bossen op 27 september

2 september 2020 - Kom mee crossen door de bossen van het Kotterbos! Op zondag 27 september is het Kotterbos dé locatie voor sportieve waaghalzen en snelle rijders. Staatsbosbeheer en Stad&Natuur dagen je uit om hier kennis te maken met de MTB-sport.
lees het gehele artikel

doppio bikes vanaf nu te huur bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

16 juli 2020 - Tijdens een feestelijke en zonnige ochtend zijn twee doppio bike’s door founder Peter Eiselin overhandigd aan Staatsbosbeheer en Stad & Natuur Almere bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders.
lees het gehele artikel

Nieuw terras en natuurkiosk voor natuurbelevingcentrum

23 juni 2020 - Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders is uitgebreid met een tijdelijke terrasfunctie. Hiermee kan Paviljoen de Oostvaarders, het groene restaurant van het natuurbelevingcentrum, de komende tijd meer bezoekers optimaal bedienen met eten en drinken.
lees het gehele artikel

Paviljoen de Oostvaarders opent haar deuren op 1 juni

29 mei 2020 - Paviljoen de Oostvaarders, het restaurant van Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere, opent na de gedwongen sluiting sinds 16 maart weer haar deuren op maandag 1 juni om 12 uur.
lees het gehele artikel

Wilde Weetjes: spannende kindercolleges in Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

5 maart 2020 - Tijdens deze spannende mini-colleges voor het hele gezin leer je van alles over uiteenlopende onderwerpen. De eerste lezing vindt plaats op zondag 15 maart en gaat over het proces van zaadje tot plantje!
lees het gehele artikel