De Oostvaarders nieuws

Natuurbelevingcentrum geopend voor take away

4 november 2020

Update 4 november

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen vanuit de overheid zullen we het Natuurbelevingcentrum en de toiletten in het gebouw sluiten tot en met 18 november.

Horeca Paviljoen de Oostvaarders zal in deze periode wel de To Go service blijven aanbieden met onder andere High Tea en High Wine-arrangementen, Pumpkin spice latte, broodje Unox en Italiaans schepijs met winterse smaken en nog veel meer. Dankzij Paviljoen de Oostvaarders kunnen we de komende weken ook de doppio fietsen blijven verhuren voor een rondje om de Oostvaardersplassen!

Verder is genieten van de mooie natuur tijdens een wandeling of fietstocht gelukkig nog steeds toegestaan. Parkeren is bij ons gratis, daarna start je één van de wandel- of fietsroutes. Of kom langs om Perfect Earth Animals te vinden of te geocachen. Blijf je liever thuis maar wil je je niet vervelen? Geef je bijvoorbeeld op voor de online cursus vogelherkenning van Vogel- en natuurwacht Flevoland.

We hopen iedereen vanaf 19 november weer in goede gezondheid terug te zien.

Update 31 oktober 2020

 

Vanaf zaterdag 31 oktober is Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders weer bereikbaar, de nieuwe rotonde bij de afslag is dan geopend! Ook is het gebouw vanaf deze datum weer dagelijks te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur voor een kijkje door de verrekijkers in de panoramaruimte en het kraaiennest, of het bekijken van de expositie en de films. Bovendien is Paviljoen de Oostvaarders vanaf zaterdag 31 oktober ook geopend voor een TO GO service! 

TO GO service: het restaurant wordt aangepast naar een TO GO formule, waarbij binnen afgehaald kan worden. Ter plaatse eten of drinken is helaas niet toegestaan. Ook buiten op het terras of elders in het gebouw mag men geen eten of drinken nuttigen. Het is dus echt TO GO!

Openingstijden: het restaurant is dagelijks geopend van 10 – 17 uur voor de TO GO service. Vooralsnog gaat de kiosk op woensdagmiddag, zaterdag en zondag ook open (tenzij het slecht weer is). 

Assortiment: Paviljoen de Oostvaarders gaat met een aangepast TO GO menu werken  met o.a. koffie/thee, keuze uit 2 huisgemaakte soepen, glühwein, broodje Unox, Italiaans ijs in wintersmaken, appeltaart en koeken. De producten van Staatsbosbeheer in de winkel (kaarten, boeken, cadeauartikelen) kunnen ook gewoon gekocht worden. Nieuw is de High Tea en High Wine at home;

HIGH TEA & HIGH WINE voor thuis

Iets te vieren? Geniet thuis met familie of vrienden van een feestelijke High Tea of High Wine AT HOME.

Een selectie heerlijke zoetigheden en hartige hapjes met thee of biologische wijn, mét een Oostvaarders twist!

High Tea € 22,50 p.p. - High Wine € 27,50 p.p.

 

Bestellen kan vanaf 2 personen via info@paviljoendeoostvaarders.nl, uiterlijk 24 uur van tevoren. Bestellingen zijn af te halen in ons restaurant bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders.