Stad & Natuur nieuws

Breedveld en Schröder partner geworden

18 april 2023

Stad & Natuur zet met haar partnerprogramma in op verbinding met het lokale en regionale bedrijfsleven. Het Almeerse bedrijf Breedveld en Schröder heeft nu een partnerschap getekend met Stad & Natuur.  

Breedveld en Schröder is een elektrotechnische aannemer die met hun specialistische kennis bijdragen aan duurzame, slimme en veilige gebouwen. Hans Marsé, eigenaar van Breedveld en Schröder: “Wij hebben als technisch aannemer door de jaren heen projecten op unieke locaties mogen uitvoeren. Wat is er dan mooier dan de unieke buitenlocaties van Stad & Natuur te ondersteunen als partner. Almere is nog steeds een groeistad, wij vinden het belangrijk dat dit op een groene en duurzame manier gebeurt. Bij Stad & Natuur werken ze hier keihard aan; een partnerschap was dan ook een logische keuze. Een belangrijk deel van ons personeel en onze klanten komt uit deze omgeving, het partnerschap willen we dan ook inzetten om ze te laten zien hoe mooi de natuur in en rond Almere is en wat er allemaal te doen is. Daarnaast zijn ze bezig met de ombouw van hun bus naar een elektrische variant. Je begrijpt dat onze harten daar harder van gaan kloppen.”

Jochgem van Dijk, accountmanager Stad & Natuur: “Hans is enorm betrokken bij het Almeerse, wij zijn dan ook blij om hem en zijn bedrijf als partner te verwelkomen. Zij geloven echt in de kracht van lokaal en versterken dat graag. De verbinding met Breedveld & Schröder opent voor ons tevens een enorm waardevol netwerk. Breedveld en Schröder wil graag verder groeien in Almere en wij ook. Door de krachten te bundelen kunnen we meer impact maken; zo werken we samen aan de groene en gezonde stad van de toekomst!”

Partnerprogramma 

Stad & Natuur bouwt aan een netwerk van partners uit het bedrijfsleven die de stad en natuur van Almere een warm hart toedragen. Er zijn drie pakketten voor het partnerprogramma ontwikkeld, allemaal gekoppeld aan een dier dat symbool staat voor een deel van de Almeerse natuur: de buizerd, de bever en de vos. Elk pakket biedt een eigen set aan benefits. Lees er meer over op onze partnerpagina: www.stadennatuur.nl/partner.  

Van links naar rechts: Jochgem van Dijk, accountmanager Stad & Natuur, Hans Marsé, eigenaar van Breedveld en Schröder en Liesbeth Bronkhorst, directeur-bestuurder Stad & Natuur.