Stad & Natuur nieuws

Samen door voor groen en gezond: Stad & Natuur en Van Wijnen verlengen partnerschap

14 maart 2024

Stad & Natuur en bouwbedrijf Van Wijnen hebben, na een geslaagd eerste jaar, de handtekeningen gezet onder een verlenging van het partnerschap. Hiermee blijft Van Wijnen de missie van Stad & Natuur verder steunen.

Chantal Visser, commercieel manager Van Wijnen Lelystad: "Vanuit onze vestiging in Lelystad werken we aan grote en kleine ontwikkelings- en bouwprojecten in heel Flevoland en de Metropoolregio Amsterdam. We voelen ons betrokken bij die samenleving, niet voor niets hebben we het over ‘meer dan bouwen’. We hebben de ambitie om sneller, schoner en meer circulair te bouwen, een ambitie die goed aansluit bij Stad & Natuur. Daarom verlengen we met veel enthousiasme het partnerschap met Stad & Natuur! Zo bouwen we mee aan een nóg groener, duurzamer en gezonder Almere. Ook vinden we het belangrijk dat natuurbeleving toegankelijk blijft voor alle Almeerders. Daar geniet ik als Almeerse zelf ook van.” 

Het tekenmoment ging gepaard met het overdragen van het stokje van Jochgem van Dijk, die eind februari bij ons vertrok, naar Carina Graman, onze manager bedrijfsvoering.

Jochgem: “Toen we vorig jaar een start maakten met ons partnerprogramma waren de eerste reacties vanuit het bedrijfsleven zeer positief. We hebben diverse partners aan ons weten te verbinden, waaronder Van Wijnen. Door de benefits die onderdeel zijn van het partnerschap hebben ze verder kennisgemaakt met Stad & Natuur, de locaties en ‘groen doen’. Het plezier en enthousiasme waarmee Chantal en haar collega’s deelnamen aan activiteiten was echt geweldig!”

Carina sluit daarbij aan: ”Deze ervaringen nemen we mee voor nieuwe partners, er ligt nu een goede basis om het partnerprogramma verder te laten groeien. Ik neem met veel vertrouwen het stokje over van Jochgem. We zijn erg blij dat Van Wijnen zich als partner aan Stad & Natuur wil blijven verbinden. Door zulke samenwerkingen kunnen wij nóg meer impact creëren met het werk dat we doen voor de stad van de toekomst.”

Partnerprogramma

Stad & Natuur bouwt ook dit jaar door aan een netwerk van partners uit het bedrijfsleven die de stad en natuur van Almere een warm hart toedragen. Er zijn drie pakketten voor het partnerprogramma ontwikkeld, allemaal gekoppeld aan een dier dat symbool staat voor een deel van de Almeerse natuur: de buizerd, de bever en de vos. Elk pakket biedt een eigen set aan benefits. Heb je ook interesse om met jouw onderneming partner van Stad & Natuur te worden? Meer over het partnerprogramma is hier te vinden: www.stadennatuur.nl/partner.

Carina Graman, manager bedrijfsvoering Stad & Natuur en Chantal Visser, commercieel manager Van Wijnen Lelystad.