BSO's en kinderopvang

Met elkaar naar buiten
14°C

Ontdek de natuurlijke wereld met Stad & Natuur!

Voor BSO, peuterspeelzaal en kinderdagverblijf

Wij zijn jouw partner in avontuurlijke en educatieve activiteiten voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Met een breed scala aan verrassende en gevarieerde programma's, bieden wij een unieke kans om de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen en hun liefde voor de natuur te laten bloeien. Van bezoeken aan onze kinderboerderijen tot het verkennen van onze actieve programma's, er is altijd iets nieuws te ontdekken en te beleven. Maar wacht, er is meer! Met onze handige activiteitenkisten en materiaalpakketten kunnen jullie zelfs op jullie eigen locatie de magie van de natuur ervaren. 

Dus waar wacht je nog op? Bekijk hier het programma, schrijf je in en reserveer je plek!

Registreer en boek een activiteit

1) Registreren: Ga naar onze website en klik rechtsboven op 'Inloggen'. Heb je nog geen account? Maak deze aan door de gegeven instructies te volgen.

2) Activiteit Boeken: Log in en bekijk ons aanbod. Selecteer 'BSO' in het menu aan de linkerkant om activiteiten te filteren die relevant zijn voor jouw interesse. Je vindt hier details over elke activiteit, inclusief kosten en beschikbare tijdstippen.

3) Boeken: Kies een geschikt tijdslot en voltooi de boeking. Je ontvangt een bevestiging van je boeking per e-mail.

Eropuit in Almere

Bezoek tijdens de vakanties Kinderboerderij de Beestenbende en Kinderboerderij den Uylpark. Ook kun je deelnemen aan thematische lessen op Stadslandgoed de Kemphaan. Speurtochten zijn verkrijgbaar via onze winkel tegen een kleine bijdrage. Ontdek onze activiteiten in de digitale catalogus.Heb je een maatwerkvraag? Neem contact op met educatie@stadennatuur.nl.

Ga zelf aan de slag

Breng natuur naar je eigen locatie met onze activiteitenkisten en materiaalpakketten! Onze kisten zoals 'Bodemonderzoeker', 'Huisdieren!' en 'Smaakplezier' bieden alles wat nodig is voor een leerzame sessie op jouw kinderdagverblijf of BSO. Daarnaast kun je met onze materiaalpakketten zoals het 'Groentenzaden Pakket', 'Oesterzwammen op Koffiedik', en 'Detective Braakbal' op je eigen locatie aan de slag. 

Voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden voor BSO's en kinderopvang.