Nieuw jaarprogramma op de mat bij Almeerse scholen!

Jan Wachtmeester, directeur Stad & Natuur: "In het klaslokaal leren kinderen ontzettend veel, maar buiten kunnen ze de hele wereld ontdekken. De natuur in Almere is altijd dichtbij: de slootkant op loopafstand, het park om de hoek, maar ook het bos en de Oostvaardersplassen. Met dit jaarprogramma geven we een compleet overzicht van natuuronderwijs, gecombineerd met kunst en cultuur én in samenwerking met andere partijen. Op naar buiten om de natuur dichtbij te beleven!'

Natuuronderwijs vormt een hele mooie combinatie met kunst en cultuur. Stad & Natuur heeft altijd al dit soort combinatie-activiteiten in haar aanbod, maar dit jaar werken we hierbij voor het eerst samen met Collage-Almere. Zo kunnen we een sterk inhoudelijk programma bieden, waarin de verbinding tussen natuur, dans, muziek, theater en beeldende vorming centraal staat. En wanneer u zich voor deze activiteiten inschijft via Collage, brengt dat ook nog een financieel voordeel met zich mee. Via het schema in ons jaarprogramma en in onze digitale catalogus is vanaf 22 mei makkelijk te zien welke activiteiten we via Collage aanbieden, zoals Kidzklix, Natuurkunst en Boswachter Beer. Het jaarprogramma is hier te downloaden.

Vanaf 22 mei is het aanbod online te bekijken en te boeken via de digitale catalogus. Op woensdagmiddag 21 mei is er eerst nog een inspiratiemiddag BELEEF! waarbij leerkrachten het aanbod live kunnen beleven, in 9 verschillende carroussels. Aanmelden kan hier, hier staat ook het volledige programma.

aanbod natuurlijk onderwijs 2014 2015