Marktkramen beschikbaar voor hippische en outdoor ondernemers

Sinds 2012 organiseert Stichting Stad & Natuur Almere elk jaar Horse & Outdoor, het jaarlijkse paardenevenement op Stadslandgoed de Kemphaan voor het hele gezin! Dit jaar vieren wij ons eerste jubileum want Horse & Outdoor wordt voor de 5e keer georganiseerd! Het evenement vindt plaats in de schapenweide van Stad & Natuur op de Kemphaan. Onze bezoekersaantallen liggen jaarlijks tussen de 1000 en de 1500 bezoekers.

Tijdens Horse & Outdoor wordt het paard getoond in diverse shows en demo’s in de meest uiteenlopende disciplines. Een graag bezocht evenement voor jong en oud. Dit jaar vindt het evenement plaats op zondag 7 augustus. Dit jaar breiden wij het evenement uit met marktkramen waar paard gerelateerde producten verkocht of getoond kunnen worden.

Graag horen wij of je geïnteresseerd bent om bij ons een kraam te huren om je bedrijf te promoten of artikelen te verkopen die alles te maken hebben met paarden of outdoor (denk aan vogelhuisjes, outdoor activiteiten, etc). Een marktkraam bij ons huren kost €25,00. Je kunt ook met een eigen kraam komen en alleen een ruimte op het terrein reserveren, dit is gratis. Mail naar winkel@stadennatuur.nl

Volg ons evenement ook op Facebook https://www.facebook.com/events/995908433840137/