Voortgezet Onderwijs

Kennis van actuele groene zaken
14°C

Voortgezet onderwijs

Stad & Natuur biedt een breed scala aan projecten, lesprogramma’s en maatwerk voor het voortgezet onderwijs, primair gericht op de hoofdthema’s voeding, circulaire economie en natuur. Bij de ontwikkeling van de lesprogramma’s werken wij samen met middelbare scholen, (maatschappelijke) organisaties en overheden. Hierdoor sluit ons onderwijsprogramma goed aan op actuele maatschappelijke vraagstukken.

Ontwikkeling keuzevak H2O Engineering
Ontwikkeling keuzevak H2O Engineering
Projectweek groene schoolpleinen
Projectweek groene schoolpleinen
Circulaire economie en upcyclen in Upcyclecentrum
Circulaire economie en upcyclen in Upcyclecentrum
Sterk Techniek Onderwijs
Sterk Techniek Onderwijs
Almere meet water
Almere meet water

Netwerk van Stad & Natuur

Stad & Natuur is de spin in het web als het gaat om het verbinden van het middelbaar onderwijs met de praktijk. Complexe maatschappelijke vraagstukken vragen immers om een brede aanpak, waarbij meerdere disciplines betrokken zijn. Daarom zetten wij ons actief in voor het vinden én versterken van samenwerkingsverbanden tussen het onderwijs en andere sectoren. 

Bij de ontwikkeling van lesprogramma’s, projectweken en andere onderwijstrajecten werken wij volgens de principes van “Leren voor Duurzame Ontwikkeling” van Aeres Hogeschool Wageningen. Meer weten over deze werkwijze? Kijk dan op deze website

Meer informatie?

Heb je interesse in ons aanbod of ben je benieuwd wat Stad & Natuur voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via dit contactformulier!

Bezoekersinfo

Adres

Kemphaanstraat 1
1358 AD Almere

Kom met de Allgobus!

Openingstijden

Op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur.