Like Stad & Natuur Almere

Nieuws

Het laatste nieuws

Wethouder van Garderen heeft 'Samen voor Schoon'-map overhandigd

3 september 2020 - Woensdag 2 september heeft Wethouder Hilde van Garderen de ‘Samen voor Schoon’-map overhandigd aan de directeuren van basisscholen De Klimop en Sterrenschool De Ruimte
lees het gehele artikel

Flevoland lanceert top 6 voedseleducatie voor basisonderwijs

26 juni 2020 - Veel kinderen en hun ouders weten niet waar hun voedsel vandaan komt en waarom gezond eten belangrijk is. Basisscholen zijn een fantastische plek om kinderen actief in contact te brengen met gezond eten, bijvoorbeeld door paddenstoelen te kweken,…
lees het gehele artikel

Wethouder Roelie Bosch overhandigt programma Stad & Natuur aan het Universum

18 juni 2020 - Wethouder Roelie Bosch heeft woensdag 17 juni het basisschoolprogramma van Stad & Natuur voor schooljaar 2020-2021 aan directeur Yvonne Penne van Sterrenschool het Universum overhandigd.
lees het gehele artikel

Vernieuw je garderobe met oude kleren!

22 april 2020 - Wist je dat je een nieuwe garderobe kunt samen stellen met oude kleren? Het kan met het online educatief programma dat is ontwikkeld in het kader van de week van tweedehands textiel (20-27 april).
lees het gehele artikel

Natuuronderwijs thuis!

17 april 2020 - Ook thuis kun je nog genoeg te weten komen over de natuur! Stad & Natuur geeft de leukste tips voor activiteiten die je in en om het huis kunt doen!
lees het gehele artikel