Like Stad & Natuur Almere

Nieuws

Het laatste nieuws

Op weg naar een gezonde school

27 september 2019 - Op vrijdag 11 oktober vieren wij Dutch Food Week! Ben jij een schoolleider of leerkracht en wil jij ook bijdragen aan een gezonde school? Geef je dan op voor deze te gekke inspiratiedag op 11 oktober. Lees snel verder.
lees het gehele artikel

Schooljaar 2019-2020 is van start!

26 augustus 2019 - Wij sluiten de uilenzomer af, want het nieuwe schooljaar is begonnen! Wij willen alle leerlingen, leerkrachten, directeuren, stagiaires, ouders en de rest heel veel succes en plezier wensen. Hopelijk wordt het een enorm groen en leerzaam jaar.
lees het gehele artikel

Opening uilenkast door groep 4 Klaverweide

4 juli 2019 - Donderdagochtend was een wel héél bijzondere ochtend voor leerlingen van groep 4 van basisschool de Klaverweide uit Almere Haven. Hun ontworpen uilenkast is nagemaakt en hangt nu aan de Schaapskooi van Stad & Natuur in Almere Haven.
lees het gehele artikel

Doe en beleef expo 'nachtbrakers, uilen van de wereld' geopend door wethouder Haak

22 mei 2019 - Wethouder Haak, van onderwijs, heeft op woensdag 22 mei de doe en beleef expo ‘Nachtbrakers, uilen van de wereld’ bij Stad & Natuur op Stadslandgoed de Kemphaan geopend.
lees het gehele artikel

Het nieuwe jaarprogramma staat online

20 mei 2019 - Het nieuwe jaarprogramma staat sinds maandag 20 mei online. Er kan geboekt worden, wij hebben er nu al zin in!
lees het gehele artikel