Inschrijven

Samen leer je meer!
14°C

Inschrijven voor het nieuwe schooljaar
De contactpersonen NME van de scholen in Almere ontvangen ieder voorjaar ons nieuwe jaarprogramma met het aanbod voor het komende schooljaar. Scholen kunnen zich inschrijven voor de activiteiten via de digitale catalogus op onze website. Schrijf op tijd in, want dan heb je de meeste keus! Mocht een rooster vol lijken neem dan even contact op via educatie@stadennatuur.nl of 036-5475050. Voor sommige activiteiten kunnen we extra roostermomenten aanmaken. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via educatie@stadennatuur.nl of 036-5475065.

Klik hier om je in te schrijven.

Actuele contactgegevens
Elk nieuw schooljaar vragen wij je om je contactgegevens te actualiseren. Ook bij tussentijdse wijzigingen graag even de gegevens aanpassen, anders bestaat het risico dat onze e-mails, inclusief de bevestiging van de boeking en de uitnodiging voor de informatiebijeenkomst, de juiste persoon niet bereiken.

Uitleg digitale catalogus
Voor het inschrijven heb je een inlognaam en een wachtwoord nodig. Gegevens kwijt? Neem dan contact met ons op: educatie@stadennatuur.nl of 036-5475065. In het beginscherm zie je ons hele aanbod voor het nieuwe schooljaar. Hier kun je zoeken op thema, locatie en doelgroep.

Via het vraagteken rechts boven in scherm krijg je meer uitleg over het betreffende scherm.

Bestellingen zijn alleen te doen indien de groep in het systeem is ingevoerd. (zie de het balkje schoolgegevens rechtsboven in de hoek). Bestellingen zijn nog te wijzigen tijdens de inschrijfperiode, via de knop bestellingen (rechtsboven in het beginscherm). Hier kun je ook het overzicht van jouw inschrijvingen naar Word exporteren om uit te printen.

Wanneer bepaalde roostermomenten niet meer beschikbaar zijn, kun je ons altijd bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn reserveringen bekijken
Om de inschrijvingen van je school te bekijken, ga je naar de digitale catalogus (https://www.stadennatuur.nl/leer/direct-inschrijven.html) en log je in met je code en wachtwoord. De inschrijvingen van het lopende schooljaar zijn in te zien via de balk 'bestellingen' rechtsboven. Wil je ook de inschrijvingen van de afgelopen schooljaren inzien klik dan op de balk 'bestelhistorie'.