Start derde seizoen gitaarsalon Oostvaarders met Benjamin Verdery

Gitaarsalon de Oostvaarders geeft elk seizoen een ander gitaarconcert van topgitaristen. Elk concert is in combinatie met een drie-gangen menu door Gasterij Oostvaarders, de gitaarklanken en het menu sluiten naadloos op elkaar aan, zowel qua programma als qua smaken! En dat alles in de prachtige omgeving van de Oostvaardersplassen vanuit het natuurbelevingcentrum.

 “...inventive...an iconoclastic player...achingly beautiful introduction”, zo beschrijft de New York Times het spel van deze Amerikaanse topgitarist. Bekend om zijn ‘out of the box’ concerten waarin hij de grens tussen klassieke en populaire muziek weet te vervagen, speelt Benjamin Verdery deze avond een prachtig programma: van het adembenemend mooie Adagio van Mozart tot Prince en eigen composities.

Overige concertdata uit de serie:
Zaterdag 17 december Winterconcert:  ‘de Voordracht’
, muziek en poëzie Enno Voorhorst (gitaar) en Pauline Oostenrijk (hobo)
In De Voordracht verzorgt hoboïste Pauline Oostenrijk samen met de bekende gitarist Enno Voorhorst niet zomaar een concert, maar een ervaring, waarin muziek en poëzie elkaar afwisselen en versterken.

Zaterdag 25 maart Lenteconcert: ‘Z.o.o. guitar duo 25 jaar’
Bekend om hun aansprekende programma’s, naadloos ensemblespel en ontspannen podiumpresentatie, belooft dit concert extra feestelijk te worden: Marion en Peter vieren hun 25 jarig bestaan, en spelen nieuwe en geliefde werken uit hun repertoire. 

Zaterdag 10 juni Zomerconcert: Gitaarsalon Roadshow
Het 6-koppige Oostvaarders ‘huis’ ensemble sluit opnieuw het gitaarseizoen in stijl af met een wervelend zomers programma. De Gitaarsalon Roadshow presenteert op eigenzinnige manier zowel de muziek als het verhaal erachter.

Praktische zaken

Het concert begint om 18.30 uur en eindigt rond 22.30 uur.
De kosten bedragen € 49,50 per persoon voor het gehele arrangement (exclusief drankjes).
Boekt u alle 4 concerten in 1x, dan krijgt u na afloop van het seizoen een presentje.
Reserveren kan via info@gasterijoostvaarders.nl
Vind ons op facebook www.facebook.com/gitaarsalonoostvaarders

Wie meer wil horen van Benjamin Verdery kijkt op:
www.youtube.com/watch?v=0UyqhoDa_hw
www.youtube.com/watch?v=3vyMDmhMIxA

www.benjaminverdery.com