Sportief met je bedrijf tijdens de Almeerse Modderrun!

Sinds 2014 organiseert Stad & Natuur de jaarlijkse Modderdag op Stadslandgoed de Kemphaan. Elk jaar groeit het aantal deelnemer van dit 1-daagse evenement. Naast de gezonde en uitdagende natuurbelevingsdag  wil Stad & Natuur  ook bedrijven de gelegenheid bieden deze uitdaging aan te gaan. Een sportieve Modderrun, waarbij je de natuurbeleving aan den lijve ondergaat in Almere.

Samen met je collega’s een sportieve prestatie neerzetten op de Almeerse bodem?  Op het parcours van ca.  8 km kom je verschillende obstakels tegen in het bos van Stadslandgoed de Kemphaan, langs en door de Hoge Vaart en akkerranden. Door middel van samenwerking kun je de finish halen, want je moet elkaar helpen! Onderweg word je goed vies.

Speciale introductieprijs:

We hebben hierovoor een speciaal pakket samengesteld voor het bedrijfsleven. Met vroegboekkorting voor VBA-leden betaalt u € 550,- per team (10 deelnemers per bedrijf, extra deelnemers betalen €55,00 pp) of  € 55,-,  als ZZP-er. excl. 21% BTW.

 Met een extra bijdrage helpt u een Almeerse schoolklas aan dezelfde uitdaging of sponsort u één van de obstakels. Informeer naar de mogelijkheden. 

Meer informatie?

Stuur ons een mail via winkel@stadennatuur.nl en u ontvangt van ons binnenkort het programma