Like Stad & Natuur Almere

De Oostvaarders

Winterconcert Gitaarsalon de Oostvaarders

30 oktober 2018

Winterconcert Gitaarsalon de Oostvaarders
Zaterdag 8 december, 18.00 tot ca 22.30

 

Met gepaste trots verwelkomen we de spraakmakende Engelse gitarist Gary Ryan! Gary speelt een gevarieerd programma met muziek uit alle windstreken waaronder werken van Albeniz, Dyens and Dowland én zijn eigen composities, vaak geïnspireerd door de Ierse natuur.

Zijn veelgeprezen recitals nemen het publiek mee op een fascinerende muzikale reis, waarbij hij een verbazingwekkende reeks klanken uit het instrument haalt in een groot scala aan stijlen. Gary staat daarnaast bekend om zijn zeer innovatieve gitaarcomposities en werd in mei 2013 bekroond met een prestigieuze Fellowship van de Royal College of Music in Londen, uit handen van Prince Charles, als erkenning voor zijn buitengewone prestaties in de internationale muziekwereld.

Kijk voor een voorproefje op www.youtube.com/watch?v=wL4snMJbLks en http://garyryan.co.uk/

 Gary Ryan 

Over Gitaarsalon de Oostvaarders
Deze unieke concertserie gaat inmiddels haar 5e seizoen in en heeft intussen een vaste plek veroverd in de harten van gitaarliefhebbers. Met een intiem gitaar recital in combinatie met een smakelijk 3-gangen menu worden ieder kwartaal de seizoen overgangen gevierd. Het publiek geniet van een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring in de ongedwongen setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over natuurgebied de Oostvaardersplassen.


Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere


De kosten bedragen € 49,50 exclusief dranken. 
Tickets via http://winkel.stadennatuur.nl/winterconcert-gary-ryan.html


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alle Gitaarsalon de Oostvaarders data:
29 september 2018 Herfstconcert Emma Eveline (zang) & Pieter Nanne (gitaar) met Z.o.o. guitar duo

8 december 2018 Winterconcert Gary Ryan (Engeland)

30 maart 2019 Spring Surprise!

22 juni 2019 Zomerconcert Z.o.o. guitar duo & friends