Like Stad & Natuur Almere

De Oostvaarders

Paviljoen de Oostvaarders: Nieuwe horeca in het Natuurbelevingcentrum

27 augustus 2019

Stad & Natuur heeft via een openbare aanbesteding gezocht naar een nieuwe horecaondernemer voor het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere. Hierbij zijn Arlo Vlaar en Liliane Vlaar-Smit als beste uit de bus gekomen. Met het nieuwe horecabedrijf Paviljoen de Oostvaarders verzorgen zij inmiddels de horeca-activiteiten in het Natuurbelevingcentrum. 

Liesbeth Bronkhorst, directeur/bestuurder van Stad & Natuur legt uit waarom Vlaar is gekozen: "Uit hun plannen bleek dat ze erg gericht zijn op samenwerking met de betrokken partijen Stad & Natuur en Staatsbosbeheer om publiek, scholen en de zakelijke markt de Oostvaardersplassen te laten beleven. Zij hebben hun kwaliteit bewezen in hun huidige horecabedrijf, het Gooische restaurant Vlaar in 's-Graveland. We hebben er alle vertrouwen in dat zij een mooie toevoeging zijn aan het Natuurbelevingcentrum."

Net als Stad & Natuur en het Natuurbelevingcentrum viert restaurant Vlaar dit jaar haar 10-jarig jubileum. Arlo Vlaar: "Wij zijn ontzettend blij met deze mooie nieuwe locatie. We gaan ons met duurzaam, groen en gezond eten en drinken richten op alle bezoekers van het gebied en het Natuurbelevingcentrum. Van scholen tot grootouders met hun kleinkinderen tot natuurtoeristen en zakelijke groepen. Naast ons groene concept is het uitgangspunt van deze bijzondere ontmoetingsplaats natuurlijk het unieke karakter van het gebied zelf: de prachtige Oostvaardersplassen."

Paviljoen de Oostvaarders wordt een gastvrije en inspirerende plek in een groene omgeving voor iedereen van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Met uitzicht op dit schitterende moerasgebied tussen Almere en Lelystad geniet je van duurzame, groene en gezonde gerechten die de hele dag door verkrijgbaar zijn in een gastvrije en comfortabele omgeving. 

De openingstijden zijn momenteel dinsdag t/m zondag van 10.00-17.00 uur.