Like Stad & Natuur Almere

De Oostvaarders

21°C

Gitaarsalon de Oostvaarders

Over Gitaarsalon de Oostvaarders
Z.o.o guitar duo i.s.m. Gasterij de Oostvaarders en Stichting Stad & Natuur Almere organiseert deze bijzondere concertserie, waarin elk kwartaal de seizoensovergangen gevierd worden met een sfeervol gitaar recital in combinatie met een heerlijk 3-gangen menu dat daarop aansluit. Een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring: proef de smaak van de natuur in de intieme setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over de prachtige Oostvaardersplassen.

De kosten bedragen € 49,50 exclusief dranken. 
Reserveringen via info@gasterijoostvaarders.nl 

Herfstconcert - 23 september 2017
Herfstconcert 'Reverie' van Stephanie Jones. De jonge, spraakmakende Australische Stephanie Jones maakt furore als soliste en in de kamermuziek en rondt momenteel haar master studie af in Duitsland. Ze speelt muziek van oa Bach, Piazolla en Tarrega. Met 'cameo-appearance' van het Z.o.o. guitar duo.

Kijk op https://www.youtube.com/watch?v=AAF42Dt-R0k voor een voorproefje van deze bijzondere gitariste.
https://stephaniejonesguitar.com/ 

Winterconcert - 9 december 2017
Winterconcert 'winter in paradise'van Vito Nicola Paradiso. He is back!! Het concert in 2015 door deze Italiaanse gitarist was zo’n daverend succes dat een 2e uitnodiging niet uit kon blijven! Het belooft dan ook een avond om naar uit te kijken. Zijn muziek is hartverwarmend en vol verbeelding. We gaan genieten van veel eigen ‘Paradiso’ arrangementen van traditionele Italiaanse muziek.
www.vitonicolaparadiso.it/ 
www.youtube.com/user/Vitonicolaparadiso 

Lenteconcert - 24 maart 2018
Lenteconcert Dúo Ditirambo 'La Rosa Azul'. Noelia Gómez (altviool) en Alfonso Aguirre Dergal (gitaar) verwennen het publiek met de klanken van deze sublieme combinatie in klank en kleur. Op het programma oa de Nederlandse premiere van “Trellesianas” van Carlos Alberto Vázquez, geinspireerd op schilderijen van Rafael Trelles.

http://www.duoditirambo.com/ 
http://www.duoditirambo.com/videos-2/

Zomerconcert - 23 juni 2018
Zomerconcert 'Summer Garden' met Zoo Guitar duo & Friends. Z.o.o. guitar duo (Marion Schaap en Peter Constant) sluiten het Gitaarsalon Oostvaarders seizoen in stijl af met een zomers programma compleet met gastartiesten. Meer info volgt.

www.zooguitarduo.com
www.youtube.com/user/zooduo