Eerste helft schooljaar 2017-2018

De eerste helft van het schooljaar zit er op en Stad & Natuur blikt terug op een succesvolle en bovenal leuke periode! Hieronder de leukste weetjes over het afgelopen half jaar:

- Wist je dat er meer dan 600 kleuters appels hebben geoogst op de Kemphaan in de herfst?
- Wist je dat de braakballen het meest gebruikte materiaalpakket is van de eerste helft van het schooljaar?
- Wist je dat er bij de les 'geheimen van stenen en fossielen' er per les een echte Mexicaanse bol werd gekraakt waarin een mooi gekleurde Agaat of een flonkerende kristal te bewonderen was?
- Wist je dat de meest geboekte les voor groep 3/4 'Van graan tot poffertje' bij de Stadsboerderij was?
- Wist je dat we dit schooljaar voor het eerst de les 'Bezoek de Rollepaal' bij een echte boerderij en dat dit een groot succes was?
- Wist je dat de leerlingen van groep 5/6 massaal hebben geleerd over 'Stenen en Fossielen' bij Stad & Natuur op de Kemphaan?
- Wist je dat er ook heel veel activiteiten zijn die je op school kan doen? 
- Wist je dat de populairste activiteit voor groep 7/8 de fotografie workshop 'Kidzklix, de natuur door andere ogen' bij de Oostvaardersplassen is?
- Wist je dat de kinderen laaiend enthousiast weggingen met een mooie nieuwe natuurervaring in hun rugzak?
- Wist je dat je op de hoogte kan blijven van educatieve activiteiten door vrienden te worden met 'Willemijn Huizenga Stadennatuur' op Facebook?

Wil jij voor het schooljaar 2017-2018 nog een leuk uitje met je klas doen? Of een materiaalpakket op school? Of heb je een thema waar je nog invulling voor zoekt? Neem vrijbijvend contact op met educatie@stadennatuur.nl of 036-5475050.

Hier nog wat foto's voor een leuke impressie van de lessen! 

Braakballen
Braakballen


Stenenles 1  Stenenles 2
Stenenles

 

Appeltjesles 1 Appeltjesles 2
Appeltjesles