Uitnodiging 'Met Energie aan de slag!'

Voorjaar 2016 heeft Stad & Natuur voor een aantal scholen een inspirerende ontwerpsessie georganiseerd om gezamenlijk onderwijsactiviteiten voor 'Almere geeft energie' te ontwerpen. De gemeente Almere heeft namelijk de ambitie om in 2022 energieneutraal te zijn. En scholen dragen bij, zowel door verduurzaming van het schoolgebouw als met educatie voor leerlingen.

Ontwerpworkshop 'Almere geeft Energie'
Voor geïnteresseerde scholen die hier daadwerkelijk mee aan de slag willen, worden individuele ontwerpworkshops georganiseerd (4 tot 10 personen) begeleid door Stad & Natuur. In de ontwerpworkshop kan de school eigen ideeën leveren, waarmee een passende energie-educatie activiteit voor de school wordt ontworpen. Deze ontwerpworkshops vinden plaats van januari tot april 2017. Op het onderwijsevenement BELEEF 2017 worden de ontworpen activiteiten gepresenteerd. Het beste of origineelste idee wordt met een prijs beloond.

Bijeenkomst 'Met energie aan de slag' 18 januari
De bijeenkomst op 18 januari is bedoeld ter voorbereiding voor directeuren en leerkrachten die met hun school mee willen doen aan de ontwerpworkshop. Van 16.00 en 17.00 uur wordt alle informatie over de ontwerpworkshop gepresenteerd en is er ruimte voor vragen.Als u hier niet bij kunt zijn, maar wel graag mee wilt doen met de ontwerpworkshops, laat het ons weten dan maken we een aparte afspraak.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Kom dan naar de bijeenkomst op woensdag 18 januari 2017 en meld je aan via educatie@stadennatuur.nl. Of neem contact op voor een afspraak.

Waar en wanneer?
Datum: woensdag 18 januari 2017
Tijd: 15.45 uur inloop
16.00 uur start presentatie
17.00 uur afsluiting
Locatie: Stad & Natuur, Weidezaal
Kemphaanstraat 1
1358 AD Almere