Stage/vrijwilligerswerk

3°C

Stage of vrijwilligerswerk bij Stad & Natuur

Draag je steentje bij!

Bij Stad & Natuur kun je op verschillende vlakken aan de slag met een stage of vrijwilligerswerk! Denk aan de dierverzorging op de dierlocaties of als hospitality stagiair bij activiteiten en evenementen. Ook voor innovatieve stages, onderzoeksstages, co-makers is er bij Stad & Natuur veel te doen. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het stageformulier hier in!
Vanwege drukte nemen we momenteel geen nieuwe stagiairs aan.

Voortgezet onderwijs

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs is het mogelijk om hun maatschappelijke stage te lopen bij Stad & Natuur. Bij onze stichting kun je een waardevolle bijdrage leveren door oa te helpen bij één van de locaties of te ondersteunen bij lessen of activiteiten. Heb je interesse? Vul dan het stageformulier hier in! 
Vanwege drukte nemen we momenteel geen nieuwe stagiairs aan.

MBO

Als student op het MBO kun je terecht bij Stad & Natuur voor een interessante stage. Groen- en dieropleidingen kunnen bij ons terecht voor mooie stages in de praktijk. Ook voor oa evenementenopleidingen en hospitality studenten heeft Stad & Natuur plek voor een aantal studenten per jaar. Interesse? Vul dan het stageformulier hier in!
Vanwege drukte nemen we momenteel geen nieuwe stagiairs aan.

HBO

Wil je als HBO student een co-maker, onderzoeksstage of meeloopstage doen? En heb je interesse in het werkgebied van Stad & Natuur? Vul dan het stageformulier hier in, we kijken graag met je naar de mogelijkheden. 
Vanwege drukte nemen we momenteel geen nieuwe stagiairs aan.

Vrijwilligerswerk

Ben je student en wil je je alvast voorbereiden op het beroep dat je later wilt doen? Dan kun je bij Stad & Natuur op verschillende plekken ook aan de slag als vrijwilliger! Kijk hier voor alle openstaande vrijwilligersvacatures.