Stad & Natuur nieuws

Coronamaatregelen per 5 november

4 november 2020

De aangekondigde verscherpte coronamaatregelen die op 3 november werden aangekondigd, hebben voor Stad & Natuur de volgende gevolgen, deze gelden vanaf 5 november en in ieder geval tot en met 18 november. 

Met ingang van 5 november a.s. gaan de dierlocaties van Stad & Natuur dicht. Het gaat dan om Kinderboerderij de Beestenbende, Kinderboerderij Den Uylpark en de Schaapskooi in het Vroege Vogelbos. Ook de locatie Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders gaat dicht, de To Go service van Paviljoen de Oostvaarders blijft wel geopend. Het Klokhuis in Almere Poort was al gesloten. Tot halverwege december worden er geen activiteiten en evenementen georganiseerd op deze locaties. Wel worden er via facebook livestreams voor workshops georganiseerd en kunnen er via de website diverse speurtochten worden aangekocht, die op eigen gelegenheid kunnen worden gedaan.

Het kantoor van Stad & Natuur op Stadslandgoed de Kemphaan blijft gesloten voor publiek, de medewerkers werken thuis. Wilt u contact, mail dan naar info@stadennatuur.nl.