Wij zijn klaar voor het nieuwe schooljaar!

Het is bijna zover. Het nieuwe programma voor schooljaar 2019-2020 wordt bijna bekend gemaakt! Volgend schooljaar lijkt nog ver weg, maar wij hebben er al zin in. Het belooft een prachtig natuurlijk en avontuurlijk schooljaar te worden met een hoop nieuwe lessen waar wij trots op zijn. Houd onze website én jullie deurmat goed in de gaten, want maandag 20 mei gaan we live!

We kunnen niet wachten om het met jullie te delen. Daarom nodigen wij jullie graag uit op woensdag 15 mei voor de feestelijke opening van ons nieuwe jaarpogramma. Wij nemen jou en je collega's graag mee in de Stad en Natuur bus om jullie kennis te laten maken met ons nieuwe aanbod voor 2019-2020, waaronder een geheel nieuwe lijn van lessen rondom boerderijeducatie. Denk aan zuivelboerderijen, akkerbouw, fruit, vlees en moestuinieren. Tijdens deze inspirerende middag ontmoet je een van onze boeren en kun je speeddaten met de aanbieders van onze nieuwe activiteiten. Meld je snel aan, want vol=vol! Dat kan via educatie@stadennatuur.nl. Na aanmelding ontvang je een e-mail met het programma. De leraren die 15 mei aanwezig zijn krijgen een sneak preview van ons aanbod én mogen eerder boeken!

Kan jij er niet bij zijn? Niet getreurd, maandag 20 mei staat het gehele aanbod 2019-2020 online! Wij hebben er zin in. Ben jij al nieuwsgierig? Hieronder vast een kleine sneak peak voor komend jaar.