Het nieuwe jaarprogramma staat online

Jaaa! Na hard werken en lang wachten is het dan eindelijk zo ver. Het nieuwe jaarprogramma 2019-2020 staat online. Komend schooljaar hebben wij een hoop nieuwe, verassende lessen, locaties en activiteiten.

Ga op bezoek bij één van onze te gekke educatie boeren in en rond Almere. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Onze Volkstuinen en leer alles over de groei van bijzondere gewassen in een mega kas. Of, maak je eigen kaas bij de Groene Griffioen in Weesp. Liever richting Lelystad? Filosofeer dan met boerin Karin van Polderkip over het houden van kippen en leer alles over het keurmerk Beter Leven. We hebben hard ons best gedaan om samen met een aantal boeren een prachtig programma op te zetten. Kijk voor al ons boeren aanbod hier. (Je kan filteren op 'Boerderij educatie')

Naast ons boeren aanbod hebben we ook prachtige nieuwe lessen op onze eigen locaties. Leer alles over biomimicry op een kinderboerderij, op de Kemphaan of bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. Doe interessante proefjes en wordt een echte wetenschapper met Mad Science. Of, ga op bezoek in één van de prachtige natuurgebieden met Staatsbosbeheer. Ook de herfst en lente les voor de kleuters is onder handen genomen, kom jij op bezoek bij de bewoners van de Kemphaan? Struin in de herfst over het landgoed en leer alles over de bever of zoem in de lente rond en leer alles over de bij!

Er is zoveel om uit te kiezen, dit wordt een top jaar!!