Reserveer nu voor activiteiten BSO's herfstvakantie

Herfstwandeling Vroege Vogelbos
In het Vroege Vogelbos in Almere Haven is een mooie herfstwandeling door ons uitgezet over het natuurontdekpad van het IVN en de wandelroute door het bos. Onderweg doen de kinderen allerlei opdrachtjes die met de herfst te maken hebben, ze gaan kwaken als een kikker en kijken met een loepje welke beestjes er nog actief zijn in de herfst. Ze gaan kijken wie de ram is onder de schapen. Na afloop kunnen ze zich nog even lekker uitleven in de natuurlijke speeltuin naast theeschenkerij het Eksternest en de Schaapskooi. Kosten *€ 15,00 per groep, van maximaal 15 kinderen. U krijgt een opdrachtenboekje en loepjes mee.

Pompoenen
Bij de dierenweide Den Uylpark kunt u met uw groep op dinsdagochtend 22 oktober (10.30-12.00u) knutselen met pompoenen van onze eigen oogst. Maximaal 20 kinderen, *€2,00 per kind.
We bieden ook een pompoenpakket. U krijgt per kind een pompoen en per groep een projectboek met allerlei knutsel-ideetjes en recepten. De kosten bedragen *€1,00 per pompoen. U kunt ze zelf komen ophalen.

Robin Hood Workshops
In de herfstvakantie bieden we op de Kemphaan twee workshops aan in het teken van Robin Hood. Robin Hood is de held die centraal staat tijdens de Nacht van de Nacht op de Kemphaan op zaterdag 26 oktober. Op dinsdag 22 en donderdag 24 oktober (10.30-12.00u) kunnen BSO’s komen knutselen. We vilten buideltjes waar je gouden munten in kunt bewaren, die mag je zelf zoeken nadat je buideltje klaar is. Kosten *€ 4,00 per kind, maximaal 20 kinderen, duur 1,5 uur.

Lies & Lars
Op de Kemphaan kunt u de hele week met jongere kinderen op stap met Lies & Lars. Lies en Lars zijn twee totaal verschillende kinderen. De een speelt graag binnen, van buiten spelen word je maar vies. De ander speelt graag buiten en beleeft spannende avonturen in het bos. Het ene kind weet het andere over te halen om een keer mee te gaan naar het bos. U loopt een route door het bos en krijgt een rugzakje mee met materialen, onderweg komt u allerlei opdrachten tegen. Kosten *€15,00 per groep, van maximaal 15 kinderen.

Reserveren?
U kunt zich aanmelden via educatie@ stadennatuur.nl onder vermelding van uw bedrijfsnaam, groepsgrootte en gewenste dag/tijdstip.

*Al onze prijzen zijn exl. btw.