Schoolreisje: Roze en Groen, dat moet je doen!

Het roze KindercASLa en het groene Stad & Natuur op stadslandgoed De Kemphaan bieden een leuk activiteitenprogramma aan waarbij de kinderen op een spelende manier in workshops en ontdekkingstochten aan de slag gaan. Scholen kunnen nu boeken voor ‘ Roze en Groen, dat moet je doen!’.  

In het roze KindercASLa is van alles te beleven en te onderzoeken. Kinderen leren spelenderwijs over bouwen, wonen, gezond leven en over duurzaamheid. Op het groene Stadslandgoed de Kemphaan gaan de kinderen op ontdekkingstocht en beleven van alles door te onderzoeken en de opgedane kennis toe te passen op het gebied van natuur en cultuur.  Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar en te boeken voor de periode april – september.

 Elk activiteitenprogramma is aangepast aan de leeftijd en het niveau van de leerlingen. Ook sluiten de activiteiten direct aan bij de leergebieden en kerndoelen in het primair onderwijs. En daarnaast is het gewoon een ontzettend leuk schoolreisje! Het programma is geschikt voor maximaal 60 kinderen. De groep wordt in tweeën gesplitst, de ene helft is ’s ochtends bij KindercASLa en ’s middags op de Kemphaan, de andere helft ’s ochtends op de Kemphaan en ’s middags bij KindercASLa. Ze ontmoeten elkaar weer bij de lunch, die kan zelf verzorgd worden of ingevuld worden met een arrangement. 

Kijk voor meer informatie in de digitale catologus.