Wil jij met je klas meedoen aan een energie-educatie project?

Ontwerpworkshop bij de Klaverweide
Bij basisschool de Klaverweide heeft Stad & Natuur een creatieve ontwerpworkshop begeleid over energie educatie. Het enthousiaste team van leerkrachten en betrokken ouders hebben in de workshop met elkaar een energie educatieproject opgezet dat ze na de zomer gaan uitvoeren. In dit project willen ze de leerlingen meer bewust maken van wat energie is en hoe je duurzaam met energie kunt omgaan.

De workshop is bedoeld voor scholen die met het thema 'energie besparen of energie opwekken' willen gaan werken. In de workshop ontdekken de deelnemers hoe ze met dit thema kunnen aansluiten bij zowel creatieve vakken, als bij techniek onderwijs. Zo kun je als school bewustwording, onderzoekend en ontwerpend leren en creativiteit stimuleren. En het past bij de ambities van Almere!

Ook meedoen?
Scholen die interesse hebben in een energie-educatie project op maat, kunnen zich aanmelden bij Stad & Natuur Almere via educatie@stadennatuur.nl. De ontwerpworkshops kunnen gepland worden vanaf nu tot en met november 2017. Er is voor totaal 11 scholen begeleiding mogelijk. Het leukste of origineelste project wordt met een prijs beloond.

Voor meer informatie, neem contact op met Stad & Natuur educatie@stadennatuur.nl of bel met 036-5475050

 

klaverweide doet mee aan ontwerpworkshop