Opladen in de vakantie met zonne-energie!

 Stad & Natuur Almere heeft een mooi aanbod voor basisscholen en biedt workshops aan om energie-educatie vorm te geven, mede mogelijk gemaakt door gemeente Almere.

Een vliegende start in het nieuwe schooljaar
Ontdek en ontwerp in een team (leerkrachten, leerlingen en ouders) jouw eigen energie-educatie leerdoelen voor de school. Het kan gaan over zonne-energie, windenergie, andere vormen van energie opwekken of energie besparen. In een gratis workshop maak je het basisplan voor energie- educatie in jouw school. Let wel, dit aanbod is alleen geldig tot eind november 2017!

Twee keer prijs!
De school die het leukste of origineelste plan voor energie educatie heeft, maakt kans op een prijs. En voor de leerlingen is er ook een kans om een prijs te winnen, zie ook de spannende oproep. Verzin met een paar leerlingen of de hele klas een oplossing om energie te besparen of energie op te wekken. Beeldt dit uit door iets te maken of tekenen. Maak hier een foto van zodat duidelijk is wat het is, of maak een kort filmpje van maximaal 2 minuten.

Stuur dit op vóór 1 december 2017 aan Stad & Natuur educatie@stadennatuur.nl

Meer informatie
Via de digitale catalogus van Stad & Natuur is de workshop ‘Almere geeft energie’ te boeken. Op 21 september organiseren we een informatiebijeenkomst op locatie de Kemphaan, om 15.30 uur. Aanmelden via educatie@stadennatuur.nl Of neem contact op met Henne Haagsman, info@groengeregeld.nl 06-23188525