Eerstvolgende ACTIVITEITEN

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

HET LAATSTE NIEUWS

Succesvolle scholenstrijd tegen elektronisch afval
11 april 2024 - Almeerse scholen verzamelen 11.960 elektronische apparaten tijdens E-waste Race Almere 2024
Feestelijke opening schooltuinieren in Almere
9 april 2024 - Maandag 8 april heeft wethouder Luijendijk officieel het stadsbrede project ‘Schooltuinieren in Almere’ gelanceerd op kinderboerderij Den Uylpark.
Week van de schooltuin
8 april 2024 - Extra aandacht voor schooltuinieren bij Stad & Natuur Almere tijdens de 'Week van de schooltuin'. Met diverse activiteiten in de stad en de lancering van het stadsbrede project 'Schooltuinieren in Almere' leren kinderen van alles over schoo...
Stad & Natuur op Almere On Stage 2024
4 april 2024 - Collega’s Amy, Karin en Roos hebben vorige maand hun best gedaan om Almeerse vmbo-leerlingen enthousiast te maken voor werken met dieren!
Boomfeestdag 2024 met Letterland en De Omnibus
20 maart 2024 - Woensdag 20 maart vierde Almere de jaarlijkse Boomfeestdag. Aan de Argonweg zijn door circa 50 leerlingen uit groep 6 van de nabijgelegen scholen Letterland en De Omnibus uit het nabijgelegen Literatuurwijk bomen geplant.
Almeerse scholenstrijd tegen elektronisch afval van start
18 maart 2024 - Negen basisscholen uit Almere doen van maandag 18 maart tot en met donderdag 11 april mee met de E-waste Race. Het project is officieel van start gegaan met een kick-off met wethouder Jesse Luijendijk op basisschool De Driemaster.
Samen door voor groen en gezond: Stad & Natuur en Van Wijnen verlengen partnerschap
14 maart 2024 - Stad & Natuur en bouwbedrijf Van Wijnen hebben, na een geslaagd eerste jaar, de handtekeningen gezet onder een verlenging van het partnerschap. Hiermee blijft Van Wijnen de missie van Stad & Natuur verder steunen.
Op ruimtereis van onze maan tot de Orionnevel tijdens de Sterrenkijkdagen op de Kemphaan
11 maart 2024 - De wonderen van het universum zijn binnen handbereik tijdens de Sterrenkijkdagen op de Kemphaan. Op 15 en 16 maart 2024 van 19-22 uur nodigen Stichting Sterrenwacht Almere en Stad & Natuur Almere je uit voor een betoverende reis door de kos...
Kinderen aan de slag met elektronisch afval tijdens E-waste Race
5 maart 2024 - Wist je dat de helft van het Nederlandse e-waste niet ingezameld wordt? Almeerse kinderen gaan binnenkort weer aan de slag met dit elektronisch afval tijdens de E-waste Race. Laat je e-waste thuis ophalen!
Prijsuitreiking Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20
28 februari 2024 - Helaas behoren wij niet tot één van de drie winnaars, maar de nominatie voor de Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20 heeft er wél voor gezorgd dat we ons busproject aan een breed publiek hebben kunnen presenteren!
Vier de voorjaarsvakantie op de Kemphaan
15 februari 2024 - De voorjaarsvakantie staat voor de deur, en dat betekent tijd voor avontuur, natuur, en creativiteit met een winters tintje! Stad & Natuur heeft een middag vol activiteiten voor jonge ontdekkers en hun ouders op de Kemphaan gepland. Op dond...
Oostvaarders Foodtruck geopend
14 februari 2024 - Elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 15.00 uur is de Oostvaarders Foodtruck geopend!

Volg ons op...